Witam serdecznie na nowym forum. W tym dziale aby odblokować dostep do całego forum bedziecie musieli napisać kilka słów o sobie i o swojej postaci Pozdrawiam Marvel
Moje imię to Norbert aka. Marvel gram Adventurerem 81 lvl od 6 latek i wciąż nie wiem jak się teleportować na FOG i GC ;/ . Na Cerberusie jestem od około 3 miesięcy i bardzo jest mi miło gościć w klanie Arystokracja.
Moderator
Hey, z tej strony Aristocrat; moja postac to Storm Screamer lvl 81,
Witam. Mam na imię Kamil mam 21 lat i jestem z okolic Podkarpacia, gram SH tymczasowo jest na 79 lvl i inny postaciami które wspomagają moją grę (spoil, craft, wc, se), mój staż w l2 to przeszło 2 lata. Na TS-ie głównie jestem wieczorami a rzadko popołudniu a rzadziej rano, wtedy to w grze można bez problemu się ze mną dogadać.
Pozdrawiam Significator!
Witamy Szanownych klanowiczy
Z tej strony Dominika, czyli Rusałka, małe z dużym młotkiem:P, czyli spoil na 84 lvl, oraz Dominik, czyli Smyraczka, czyli SE rownież na 84lvl
Z tej strony Damian, Zephos, Luissa, jak kto tam woli mam 18 lat i gram jak wszyscy dobrze wiedzą konikiem, będę was karał gnoił jak zawsze. Pochodzę z okolic Łodzi a co do lvla to lada dzień 85lvl
Welcome ALL:))
Witam Wszystkich L-Maniaków
Magda mnie nazywają mam 30 lat jeśli to kogoś interesuje
Gram jak to zwą "Deską" - tiaaa uroczo - ogólnie jest zaje fajna hahaha nie ma jak zielone orcze ...
nie piszę który lvl bo ciągnle rośnie
Jakoś dziś nie szczególną mam wenę do pisania więc na dziś to byłoby tyle
pzdr 4all. :
Ostatnio edytowany przez Trini (2011-05-11 19:25:45)
Administrator
jestem michal, nie uzywam polskich znakow i duzych liter chyba, ze caps locka ;p mam 21 lat, dlugie wlosy i ciezkie buty. nie trawie powiedzenia "synu", pociskow po rodzicach i osob, ktore leza na glebie, ale wyzywaja od noobow.
gram cardim i jestem mistrzem BSOE
No siemq - :] Darek jestem, gram na tym serverku jako Dark Avanger 81lvl(kobitką) typ źle wygląda w HA. hyhy... wcześniejszy serverek to www.theAbyss.ru (od C4) czy jak to teraz jest EU. Grałem BD i został tam na x3 ratach na 76 lvl. Klanik INSOMNIA ally OUTLAW
Szacun...
..... sporo hi rate z Conanem na Doombringerach:)
now only Cerberus till the end:D
Moderator
Yo. i tyle